Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

"Egzit": Nećemo dopustiti da grad ostane bez vode

Organizatori festivala "Egzit" saopštili su danas da su šokirani najavama iz novosadskog Javnog komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" da postoji mogućnost da će Novosađanima isključivati vodu ukoliko kamp festivala bude postavljen na istom mestu kao prošle godine, u blizini gradskih izvorišta vode.  

Restrikcije vode zbog Egzitovog kampa?

Ukoliko organizatori ovogodišnjeg Egzit festivala i ove godine odluče da svoj kamp postave na Oficircu, u blizini izvorišta "Petrovaradinska ada", Vodovod će isključiti vodu na tim bunarima, zbog čega bi usledile restrikcije u vodosnabdevanju.

Kolapsi zbog vrućine

Hitna pomoć imala je veći broj intervencija na javnim mestima nego što je uobičajeno, a kolapsi se uglavnom dešavaju zbog nedovoljnog unošenja tečnosti.

Niko ne štiti kupače od skutera

Kupače na Dunavu trenutno nema ko da zaštiti od vozača skutera koji divljaju na vodi, a predstavnici rečne policije ne mogu da zavedu red jer nemaju nijedan čamac.

Zamrznut štrajk u JKP "Put"

Štrajk u novosadskom JKP "Put" je obustavljen, jer je rukovodstvo nakon jednosatnog prekida rada zaposlenima isplatilo zaostale zarade i nadoknade za putne troškove.